Min helg

I fredags tog jag det bara lugnt hemma med familjen och på lördagen så åkte jag hem till min pappa i huddinge och satt ute på baksidan och drack rosévin och grillade revbenspjäll, majskolvar, tomater och paprika :) till det hade vi färskpotatis och bearneisås såå mysigt och gott vare också.
Sen på kvällen var det ju robinson finalen, jag blev besviken på att Ellenor vann.. Hon har inte gjort något bra i tävlingen och hon är ju inte den värdiga vinnaren. Men men... Efter Robinson började jag och Helene (pappas sambo) kolla på serien 24 igen som är sjuuukt bra, vi har sett dom förut men nu har vi börjat kolla igen från serie ett.

Idag, Söndag har det varit helt underbart väder och mors dag :) , jag tog halv fyra bussen från pappa och åkte och köpte blommor till mammsen sen åkte jag hem. När jag är utanför dörren ser jag att det är låst och jag hade inga nycklar med mig så jag blev utelåst, inte lika kul. Så jag ringde mamma men dom var inte så långt bort så dom kom hem och öppnade till mig och började med middagen.
Kvällens middag blev kyckling,ris och en god sallad med dressing.

grillningen hemma hos pappa i helgen ;)


     Grillningen hos pappa i helgen

blogg? :p

jaha.. nu har jag startat en blogg ;) haha.. vi får se hur det här blir då..!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0