Söndag!

Idag har jag jobbat 11-18. Jag har bara suttit i kassan idag :) skönt.
På vägen hem så ringde jag till pappa & sa att jag har bestämt mig för vilken dator jag vill ha :D
Det blir en röd! :)
Nu är jag bara hemma & väntar på att wallander ska börja,har sett den 100 gånger men det finns väl inget annat att se/göra?




Den här blir min inom kort! ;D

lördag!

Nu har jag inte skrivit  på två dagar. I torsdags så sov jag hos Maria,jag slutade 19 & hon kl 18. Så hon väntade på mig och sen åkte vi till henne och käkade,titta på tv och bara pratade ;D men det var jättekul.
Sen på fredagen var Maria ledig,men jag jobbade 09.00-17.00. Jag blev hämtad av Petra hos Maria,båda dom bor i gustavsbergs lugnet så det var as skönt ;D tur jag hade att Petra började samtidigt som mig också :p

Sen igår var jag bara hemma för att jag började sju idag, och nu börjar jag känna av att jag gick upp halv sex imorse,håller på att däcka nu haha. Och då har vi inte ens ätit middag.

Jag jobbade 07.00-15.15 idag,eftersom jag började sju så betyder det att jag fick fixa frukosten. Det var lite stressigt såhär när man inte riktigt vet hur man ska göra,men det blev bra iaf :p
Fick beröm så det var jätte kul :D

Det är väl ungefär vad jag har gjort i torsdags,igår och lite idag :p

Nu däckar jag, HÖRS!

22.03

Idag har jag jobbat 12-19.15.
Efter jobbet så pratade jag med Ida & vi bokade in mina café intron :)
Sen när jag åkte hem så ringde emma :p hon hade sett mig , hon var vid nacka forum så då åkte vi buss tillsamans. Hon skulle till Henke så ;) det var kul :D

Måste bara citera ett stört skönt sms från Emma som jag fick i måndags:
"Sitter på burren (bussen) nu. Tur att den kom direkt annars hade jag frusit fast :)"
Frusit fast, HAHAHA!! :D

Emma lilla vän, du är helt underbar! :D <3

Nu har jag kollat på andra avenyn & känner mig rätt seg...
Idag var det ju förresten typ snö storm hela dagen/kvällen!! SNARK!! , ge mig sooommmmaaar!

Åh juste,igår eller om det var typ i förrgår så fick jag reda på att pappa & Helene har bokat biljetter till thailand!!! , dom åker i april! jaha,skönt för dom. Like I care?? NOT! *HOST!!!
:D jaaaag vill ocksååååÅ!!! papa?! ;)



brunett eller blond?

Ska jag vara brunett eller blond/ljushårig? ,Kommentera! :)




Här var jag nästan rödhårig :p , men tänk er brunt/mörkt.

eller:







20.37

Idag var jag hos Anne på hair stars och klippte mig innan jobbet ;D var där kl.10. Mitt hår blev jättefint som vanligt ;D blev jätte nöjd! Sen när det var klart så plattade hon håret & sen gjorde såna där fina lockar i ;D Me like!
Sen började jag kl 12 och jobbade till 19.15
Jag har suttit i kassan hela dagen,skulle ha varit i minihuset från 16 men bytte med Daniel som så gärna ville vara där :p haha.

Sen nu när jag kom hem ringde jag pappa,så nu har jag pratat med han om lite allt möjligt ;D hans tv hade kommit idag men får inte plats i bilen :p. Pappa,det är alltså en alldeles för stor tv ;)

Här kommer en bild på mitt hår ;D





Funderar på att kanske bleka håret? göra lite mer ljusa slingor? :p

19.35

Idag har jag gjort naglarna & shoppat med Emma ;D
Jag mötte Emma i slussen , först där då passade jag på att köpa busskort,terminskort +.
Sen åkte vi in till stan,kollade på gina,h&m och så. Vi gick till berry också för att jag ville visa Emma den där necessären som jag har snackat om :p hon tyckte den var jättefin. Men jag har inte köpt den ;) vet inte om jag ska det heller.
Så det "lilla" som jag har köpt idag är busskortet,underkläder,smink (foundation & puder) och gjort naglarna.
Kändes som jag ville köpa mer...
juste, har köpt såna där nutrilett shakes men hell nooo!!! säger jag bara. Dom smakar ju SKIT,så kommer inte dricka dom. Det var ju verkligen att slänga 199:-  i sjön :/ men men då vet jag det.






IMORGON ÄR DET MÅNDAG! :D

IMORGON ÄR DET MÅNDAG!! :D:D
LA LA LALA!! :D



Ledig

Idag är jag också ledig ;)
Jag gör ingenting just nu,boooring!

Igår kollade jag,Kajsa & Mimmi först på "Se upp för dårarna" & sen på Paradise hotel XL :D
Annars gjorde jag inget speciellt igår,bara tog det lugnt.

Ikväll är det Johan falk film ;D ,den får man inte missa...
och imorgon är det äntligen måndag!! :D
Dagen kommer börja med att jag ska fylla på naglarna kl 10.00 ;D sen direkt efter det möter jag Emma och då blir det shopping! :D Wiie!


Jag & Emma på Koh Samet, 2009

GAAH!

Måste bestämma mig vilken färg jag ska ha på datorn nu :p, det var samma sak när jag skulle köpa mobilen! haha. Kunde inte bestämma mig då heller, suck! Får skärpa mig nu!

För det andra så vill jag ha måndag NUU!!!!
Läntar så sjukt till måndag , ni anar inte! ;D haha.



hah!

Inlägget som jag skrev innan,det gjorde jag från mobilen ;D haha, det funkade :p
hah, kul!

Mobilen

Nu prövar jag blogga från mobilen,funkar det? :p

Ledig

Idag är jag ledig,men igår kom jag ju på att jag hade glömt mitt lypsyl i mina jobbar-byxor :/ Och jag BEHÖVER mitt lypsyl. Så det har jag varit och hämtat nu :p haha.
Jag var inne i nacka forum också,på media markt och kollade dator.
Dom hade den lila där och den modellen , alltså samsung N140. Dom färgerna är högglans så dom är inte matta,skönt då har jag löst den biten :p
Men är då nog kankse ändå sugen på den röda,den lila var full med fingeravtryck och kladd på. Fast det lär ju iofs synas på alla förutom den vita.

Jag vill inte ha svart iaf, det är ju boooring!
hmm....


Klarar mig inte utan ;)

Ge mig måndag! , tack! :D

Jag längtar tills på måndag!! ;D då ska jag träffa Emma = shopping ;)
Det jag vill köpa:
  • Busskort,Terminskort +
  • Fylla på naglarna
  • Klippa mig
  • Köpa ny nessecär (kan vänta)
  • Mascara
  • Puder
  • Foundation
  • Nutrilett shakes
  • Puma parfymen (kan vänta)
  • Underkläder (kan vänta)
Det jag MÅSTE ;D :
  • Busskort,Terminskort +
  • Fylla på naglarna
  • Klippa mig
  • Nutrilett shakes
haha allt förutom nessecär & underkläder är egentligen nödvändigt :p men vi får se, ska försöka hålla mig.
Smink t.e.x har inte jag köpt på säkert minst ett år. För jag har inte använt smink så mycket men nu har jag börjat använda det mer och det är slut så då kan jag köpa det tycker jag :p

Jag ska ändå hålla igen lite,åtminstonde försöka. Måste lära mig ;p
Ne men sen blir jag också lite "snål" precis när pengarna har kommit men sen om jag börjar köpa något då är det bara att fortsätta ;) haha.
Ne men vi får se helt enkelt vad det blir.

Dator?!

Idag har jag jobbat 10-19.15. Jag var värd & sen i minihuset 15-19.15.
Jag fick mail av pappsen idag om dator och jag får panik på mig själv,lackar asså :p . Jag kan ALDRIG bestämma mig, nu vet jag inte om jag vill ha en röd dator som matchar min lilla externa hårddisk eller om jag ska ta en lila :p
vilket ilands-problem haha.
Men jag blir såååå irriterad på mig själv,vad är det svåra liksom? haha.
Och sen ska ju inte min hårddisk sitta i hela tiden heller?!




Vilken tycker du? ;), kommentera gärna!


21.06

Åh shit, jag & mamma köpte två STORA muffins när vi va inne i stan förut. Jag har delat min med Kajsa & Mimmi och känner mig ändå MÄTT,man kan inte äta för mycket av dom eller äta en hel själv! :p
haha,men goda var dom :p
Pappa?! Du skulle gilla min (choklad muffinsen) :p men samma där , men tror inte att du heller orkar äta upp en själv :p haha.






Den blev lite suddig :p

stan!

Snart ska mamma & jag in till stan, då ska jag passa på att gå in på sf bio och kolla hur mycket det är på presentkortet som jag fick från jobbet ;D jag fick ju det när jag tog mitt A & B körkort för kassan ;) haha.


Torsdag = Ledig!

Idag är jag ledig! :D , Imorse gick jag upp vid nio för att ringa till läkaren på åsö vårdcentral på hans telefontid så att jag kunde säga åt honom om min remiss. Jag ringde så ringde han upp och då sa att det var jag och ville ha min remiss till en ortoped som du har sagt att jag skulle få. Då började han fråga om det inte hade blivit bättre ändå och då sa jag det återigen att jag har haft ont i flera år och nej det är inte bättre. Så då snackade han om ortopedhuset? eller vad det hette som ligger vid globen , dom skulle tydligen vara bra. Så jag får en remiss dit.
Det var ju bra att det äntligen är löst nu :p haha.

Sen tittade jag på greys anatomy och nu gör jag ingenting! börjar bli lite tråkigt nu haha.. ne men jag ska nog ta en macka,har inte ätit någon frukost.
Och jag tänkte på det här som jag har skrivit tidigare,att jag ska börja dricka såna där "shakes". hahaha, tror inte att jag klarar det men jag ska fan prova :p dom säger ju att det är första veckan som är jobbig :p det är bara att bita ihop haha ;D ne men jag ska ge det ett försök :p tror jag iaf! ;) hah

Ne nu ska jag äta frukost :)

Onsdag!

Idag ska jag jobba 12-19.15 också. Även fast jag sa till om det här med minihuset igår så misstänker jag ändå att jag kommer få vara där idag. Men vi får väl se.
Jag funderar på om jag ska åka lite tidigare och gå in på media markt i forum innan jag börjar och kolla på dator :D
Se om den röda och/eller lila samsung finns där.

Jag pratade med Anne nu för en liten stund sen för att vi skulle boka tid för klippning :) Så jag ska till henne på tisdag innan jobbet. För jag jobbar nästan hela nästa vecka,men är ledig på måndag men då kunde inte hon ;) Så vi hittade en tid på tisdag innan jobbet ;D det var ju skönt det! Mitt hår är förjävligt rent ut sagt,men jag får skylla mig själv för det har aldrig varit så "viktigt" för mig. Kanske ska börja ändra på det nu ;) haha.

Nu har jag bara han på vårdcentralen kvar att bråka med :p han har bara telefon tider mellan 09.00-09.35. Men jag får väl gå upp imorgon på min LEDIGA dag :p & ringa han så jag kan få min remiss någongång. Då får jag offra mig & gå upp och ringa honom, det är det ju värt helt klart.






21.13

Igår åkte jag till mariatorget & träffade Maria & Jaqueline :) vi satt bara och pratade lite om allt möjligt :p
Sen åkte vi hem.
Idag har jag jobbat 12-19.15. Jag satt i kassan 12-16 och sen minihuset till 19.
Men idag pratade jag faktiskt lite med Åsa om minihuset , att jag får vara där rätt mycket och så. Så hoppas det händer något. Nu har jag iaf sagt till så dom vet..

När jag slutade så kom mamma,Kajsa & Mimmi och hämtade mig. SKÖNT! :D
Nu ska jag & Kajsa kolla på wild child haha :p ett tag , tills paradise hotel börjar :p

17.58

Idag har jag jobbat,var rastavbytare 08.30-16.00. Det gick bra & tiden går så snabbt när man är avbytare för det är hela tiden någon att byta av. Jag & Beyla lyckades faktiskt sjukt bra med rasterna tycker jag. Vi var klara med alla på 15-timmen klockan typ 15.06! ;D

Sen gick jag med Maria upp till forum för hon skulle titta lite där och jag skulle ju ändå dit för att ta bussen där nedanför. Så stog vi & pratade ett tag , ganska länge faktiskt :p höhö.
Jag va sugen på att gå på bio ikväll men sen kom jag på att det är paradise hotel ;) haha..
Vilken nörd jag är :p

Nästa måndag är det dags att fylla på naglarna igen ;D *längtar!


Tog bilden från google



oops..

opps, jag har inte skrivit på typ två dagar.
Jag har jobbat hela helgen, på fredag efter jobbet var jag på bio med pappa & Helene, vi såg snabba cash.
Jag hade nog sjuukt höga förväntningar på den så blev lite besviken men den va ju ändå braa ;D andra sidan e ju Joel Kinnaman sjuuukt snygg så...
Sen efter det åkte jag bara hem. Och sen har jag bara jobbat och varit hemma :p

Jag tror att jag ska börja dricka såna där "äckliga" shakes istället för att äta :p men får se om jag klarar det, jag är ju typ ALLTID hungrig :p men jag vill prova & också se om det funkar, tänk om jag blir smal om ett tag ;)

Nu kollar jag på Johan falk filmen,fast nu är det "lång reklam" nyheterna :p


Snygg? JAAA!!! ;p



ZzZzzz!

Idag följde jag med mamma till veterinären för att hunden skulle dit. Så skulle han röntgas och sånt så vi va där i typ en och en halvtimme (snark). Sen åkte vi till banken för mamma skulle fixa något.
Sen skulle jag ner till tobak och lägga på två paket som skulle skickas iväg,då fråga han mig om jag och mamma ville komma ner o jobba en-två timmar.
Så kom vi ner och vi fick typ tömma hans äckliga lager med massa skit,tunga lyft i en jobbig trappa som man inte kunde gå "rakt" i. Upp och ner med tunga saker, INTE KUL!

Så jag lär ju inte kunna röra mig imorgon...

Juste,jag ringde vårdcentralen idag för att kolla så att den där idioten verkligen hade skickat iväg min remiss nu då.
Men icke sa nicke, hon jag pratade med fattade typ ingenting så hon sa att han skulle ringa upp mig IDAG!
Tror ni han har ringt?????? NEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!
Det är inte akuut liksom utan det jag lackar på är att dom bara skiter i det! , Hatar sånt. Säger man att man ska göra en sak då gör man det , PUNKT SLUT!

Hur som helst, Imorgon är det biotime! :D Ska bli jätte kul,det ser jag verkligen fram emot!

Ledig

Idag är jag ledig,sköönt att sova ut :p
Men jaha, vad ska jag göra idag då? booooring!

Ska väl gå ut med hundarna och sen hoppa in i duschen iaf ;)

Igår fick jag mitt nya grundschema också :p men ska fixa det på ett annat papper.
Jag kanske ska ringa vårdcentralen och höra om dom verkligen har skickat iväg min remiss den här gången?
Det kan jag göra :p

20.29

Idag har jag jobbat 12-19.15. Jag satt i kassan till fyra och skulle sen till minihuset men jag bytte bort det idag också så jag slapp minihuset ;D mohhaa..

Så jag har suttit i kassan hela dagen/kvällen.
Idag har jag endast ätit Kiwi för jag har inte varit och är inte hungrig :)
Idag var jag på min hälsoundersökning på jobbet, dom tog EKG,blodprov,urinprov och kollade blodtrycket.
Allt gick bra , mitt blodtryck var bra och allt sånt :p så det var ju skönt.

Imorgon är jag ledig :)

20:21

Idag har jag jobbat 12-19.15.
Jag satt i kassan från 12-16 sen klockan 16 skulle jag vara i minihuset tills det stänger (kl 19).
Men så mötte jag Frida & hon älskar minihuset så vi bytte ;D så jag var i självscanningen istället :D

Nu är jag hemma bara & tar det lugnt. Väntar på paradise hotel ;D fast det är ju ett tag kvar.
Imorgon ska jag på min hälsoundersökning på jobbet :p , scaaary! Ne men det lär ju gå bra :p


Bio.

Nu ringde pappa ;D på fredag blire bio, SNABBA CASH! :D med pappa & Helene alltså.. Wiiie!



Idag

Idag har jag jobbat 10-17.15. Jag satt i kassan & var i självscanningen :)
Imorgon innan jobbet ska jag ringa till vårdcentralen och fråga vart min remiss till en ortoped tog vägen :/

Nu har jag precis pratat med pappa i telefonen i nästan en timme ;D , jag fixade min matlåda inför imorgon medans.
Jag vill se snabba cash eftersom alla säger att boken är så himla bra,jag har dock inte läst boken men äsch :p jag har ju inte läst stieg larsson böckerna heller men det gick ju bra ändå ;)
Får se om det blir bio då på fredag med pappa & Helene? ;D vore jättekul.

Snart (om en timme) börjar paradise hotel ;)

Juste, Rebecca ringde mig förut också. Henne har jag inte pratat med på några dagar för att hon har jobbat som en galning så det har varit helt kört att få tag på henne :p





Igår..

Jag skrev ju inget igår :p men jag,mamma,Kajsa & Mimmi åkte ut till Sigtuna för att hälsa på mormors kompis Britta & våran morbror och kusiner. Men innan vi åkte var jag tvungen att ta en snabbis in till Pk huset till gina tricot (döda mig inte). Jag såg en klänning där innan jul som jag gillade som då kostade 249:- men jag sket i den & nu kostade den bara 49:- så vad är grejen? då var jag ju bara tvungen. Kom igen, en klänning för 49:- haha :D

Det var faktiskt jätte kul att träffa dom + att Britta är ju störtskön asså ;D haha. Den tanten asså :D haha..

Så vi var där hela dagen,vi kom hem vid typ sju tiden så då gjorde vi bara varma mackor..
jaa, det var väl det ungefär :p



Här är klänningen, det ser ut som den är lite glittrig där vid brösten men det är den inte :p

Män som hatar kvinnor!

Nu sitter vi och tittar på män som hatar kvinnor,mamma har ju inte sett den så vi hyrde den,flickan som lekte med eldan & någon annan som jag inte kommer ihåg vad den heter nu :p


Nästa; In till stan

Nu ska jag,mamma,Kajsa & Mimmi in till stan en sväng :) Mamma ska också byta sin julklapp som hon fick av Kenneths mamma :p
Och så ska vi kolla om "Sommaren med Göran" finns på hyrfilm ;p

Har tyvärr igen rolig bild att lägga upp nu,kanske kommer senare om jag hittar någon rolig eller gammal bild :p


Lördag!

Idag & imorgon är jag ledig men sen jobbar jag nästan hela nästa vecka, är ledig en dag.
så,jaha? vad händer idag?
Ingen aning , får se :p

Nu alldeles strax ska jag iaf hoppa in i duschen så får vi se sen!

HÖRS!

Fredag!

Igår var vi ju på bio och såg Avatar i 3D, den var gryyym! Sjukt cool film :) Helt klart värd att se . Vi var hemma vid typ ett ;p för att kenneth va tvungen att köra oss två gånger.
Då var det bara hem & sova för vissa ska ju upp och jobba *HOST!

Jobbade 10.00-19.15. Jag tänkte att det var en minhuset-dag, men ändå att "nee så kan det ju inte bli". Men så blev det ;) jag öppnade och stängde minihuset. Kändes lite sådär för det är faktiskt inte sååå roligt att stå där hela dagen , okej halva.
Hur som helst så var det en helt hysterisk kille som tyckte att pettson & findus filmen var läskig. Så jag stängde av och han grinade & blev helt enkelt hysterisk!
Till slut kom hans mamma , så då blev jag av med han + HANS SYRRA!!! :D hahha
(okej,lite taskig var jag nu men det dom inte vet lider dom inte av ;) ) ne men seriöst.
haha tänk er själva?!

Sen kom min kära mor och hämtade mig :D asså jag e sjuukt lycklig eftersom jag typ får skjuts till & från jobbet hela tiden.

När vi kom hem , tro det eller ej. LÄS NOGA! stod min bror & stekte oxfilé?!?!?! :O
Men det blev bra :D Kvällens middag blev Oxfilé med potatisgratäng, MUUMS!

Nu har jag kollat på let´s dance & nu känner jag mig LITE rastlös (ovanligt).
Juste,pappsen ringde förut. Han & Helené hade varit och sett Avatar i 3D nu också, och dom håller med oss andra ;) DEN VAR GRYM!


Saknar, ge mig värme!!


Koh Samet,Thailand 2009

Nästa;

Snart ska vi åka till heron city för att kolla på Avatar 3D, den börjar klockan 21.00 :D
Ska bli spännande eftersom att alla säger att den är så jävla bra ;)


7 Januari 2010

Idag åkte jag in till stan med Kajsa,för jag hade fått en klänning av Kenneths mamma i julklapp men den var rosa och jag gillade den inte. Så nu när vi fått kvittot så åkte vi in för att jag skulle byta den mot något annat.
Så jag hittade en tunika på rean som kostade 99.50.- och precis när det är min tur vid kassan så kom dom och sa att det var halva rea priset så då kostade den 49.50:- istället så då fick jag 50.50:- tillbaka ;)
Sen ville jag köpa en kajal så det gjorde jag på H&M då hittade jag även H&Ms egna mascara, ingen aning hur den är men det var halva priset på den så den kostade 25:-. Så jag köpte den också för att pröva.




Igår..

Igår var jag med Emma hela dagen,vi möttes upp vid medborgarplatsen sen åkte vi till hötorget och åt lunch i kungshallen och sen när vi gick så träffade vi Victor & hans kompis.Vi gick & tittade vi lite affärer. Emma köpte en tröja & ett par skor, När vi var i gallerian där Emma skulle köpa skorna så gick vi förbi GateOne där paradise hotel-stefan jobba ;)

Sen åkte vi till vårat stammis café, café brasco på folkungagatan och fikade :)

























;)


                    Stekiga biffen laddar inför 2010! ;)

brrr va kallt!

Idag har jag jobba 08.30-17.15. Fick skjuts både dit och hem av Kenneth :D as skönt!
Nu titar jag på små människorna samtidigt som jag sitter och fryser arslet av mig , brrrr!!!

Imorgon är jag ledig och tänkte träffa Emma på dagen ,för en fika! ;D
Ne dags snart att gå och lägga sig , fryser som sagt och känner mig seg/trött.



                                             <3


MIN RING!!! :D:D

Idag är jag ledig :)

Jag har varit och hämtat ut min ring nu , den skulle egentligen vara klar imorgon men jag åkte dit för att se om den var klar lite tidigare :p och det var den!! Min älskade ring som jag har lääängtat efter så mycket är nu jättefin men det var den ju såklart innan också :)
Jag är jättenöjd för det här är tydligen det "bästa" sättet för att safiren ska sitta kvar, nu behöver jag aldrig oroa mig för att jag ska tappa den eller något sånt :D
Så nu är jag jätteglad! :D

Jag ska höra med mamma om vi kanske ska åka och handla eller något :p höhö.


                          Såhär ser ringen ut nu :)

Det dom har gjort är den "runda sarjen" runt safiren, innan var det fyra "klor" som höll ihop den men eftersom min ena klo började gå sönder så var vi tvungna att fixa den och den blev ju jättebra! :D


Paradise Hotel!

Imorgon börjar paradise hotel :D ,OM jag har längtat!! haha *nörd.
Jag funderar på om jag ska åka och kolla om min ring är klar imorgon :p & även ut och kolla dator! :D



19:52

Idag har jag jobbat 10.30-17.30..
Jag vart så himla sugen på avocado idag,så jag köpte med mig tre hem. Det var tre för 10:- ;)
Så sen/snart ska jag äta avocado med hmm...räkor? lök? :p får se vad det blir.



Någon av dom här ska bli min! :D

Någon av dom här ska bli min! :D eller om jag tar en vanlig svart eller så,vi får se ;)
Men gillar helt klart dom här:







Vilken tycker ni? ;) Kommentera gärna!

16:32

Idag jobbade jag 06-00-12.40 ungefär. Vi inventerade!!! :p haha..
Sen kom Kenneth och hämtade mig..
Jag var uppe hos min chef idag och hämtade ut mitt pris,jag vann ju en bonus tävling. Jag fick nå krydd grjejer från santa maria :D haha...
Priset är inte det viktiga,det var bara kul att jag vann :p

Så sen har jag bara varit hemma,nu tittar jag,Kajsa & Mimmi på Föräldrarfällan :p och lite senare är det Harry Potter ;D


                                          

2010!

Nu är det 2010!! :p
Igår var det feest!! så jag Emma & Henke drog dit och var där hela kvällen.. Sen när jag kom hem så var Jimmy,Yvonne,Kibban & Kibbans tjej här haha :D

Det var lite roligt men jag blev ju smått mobbad för att jag inte vr helt nykter,men det var inte så farligt ändå..
Det var jätte roligt igår :)

Här kommer lite bilder :)
















RSS 2.0