DATA!!!

Min data har kommit!!!!!!!!!! ;D;D ska hämta den på måndag,wiiiiiiiiie! ;D




tattuering!

Jag är sugen på att tattuera mig :p , sugen på att göra tre stjärnor på ankeln, tycker det är jätte fint :) hmm...

 


måndag!

Nu har jag inte skrivit på ett tag :p oops.
Men i helgen har jag iaf jobbat,i lördags började jag 07.00 och skulle fixa frukost. Innan lördagen kände jag bara "åh neej" för att det är rätt stressigt och jobbigt :p men det gick faktiskt väldigt bra i lördags så det är helt okej :)
Bara lite tråkigt också att jag börjar 07.00 varje min lördag :/.

Idag ska jag jobba också men börjar inte förrän 18.00 och jobbar till 22.30. Idag ska jag lämna in min semester lapp. Jag är orolig att jag och Emma inte får ledigt samma veckor så att vi inte kan åka :/
Men jag hoppas att det inte blir några problem,har skrivit en liten lapp att jag helst vill ha just dom veckorna för att jag hade tänkt åka utomlands så hoppas det går bra.

Fint väder det är ute nu,blå himmel och sol :) skönt! nästan så at man vill gå ut,men göra vad? :p haha.
gaah,jag längtar efter min dator! ;D

För det andra så saknar jag thailand :/ mae phim,vill tillbaka dit också :p


20.24

Idag har jag träffat Emma,vi har bestämt vilka veckor vi vill åka :) 

Senare nu på kvällen så ringde jag till jobbet och sa att jag kommer imorgon,nu har jag varit borta alldeles för länge :p ska vara i caféet imorgon. Jag jobbar 12-18.15,skönt pass :p

Sen så pratade jag med pappa också :) & min data kommer den 4 mars gaaaaah,vill ha den nu! men 4e mars det är snart. Det går fort ;)





20.24

Jag är fortfarande hemma och har feber :/ . SKIT tråkigt,är så rastlös. Klarar inte av det här :p
Hur som helst är jag jätte trött nu,höll på att somna framför tvn haha. Är säkert så för att jag bara har legat hemma hela dagen och inte gjort någonting.

Nu till min dator. Den jag skulle köpa har utgått så det blev en nyare nu som ser ut såhär:

Så får se om den hinner komma den här veckan eller om det blir nästa ;D *LÄNGTAR!!!!

Nu ska jag gå och kolla om jag fortfarande har feber,den sa 38.1 förut vid tolv tiden.

Dålig uppdatering!

Sorry. Men jag är sjuk :(
Men i fredags träffade jag emma,vi möttes i slussen så åkte vi till kungshallen och åt på taco bar och hämtade ut bio biljetter.
Vi var på bio i sickla och såg "Farsan" haha. Den var bra,den hade ju sina roliga stunder :p
Natten till söndagen låg jag och skakade sjuuukt mycket fast jag var as varm på kroppen. Så jag låg och väntade på att klockan skulle bli 06.00 och då ringde jag till jobbet och sjukanmälde mig. Så jag skulle ha jobbat i söndags,idag & imorgon b.l.a. Men fick vara hemma dårå i söndags och idag och kommer få vara hemma imorgon också för att jag har feber.
Man måste tydligen ha varit feberfri i 24 timmar innan jag får komma till jobbet igen. För att dom vill ju att man ska vara helt frisk så att man inte blir sjuk igen eller så.

Så jag är sjukt seg nu,sov till typ halv tolv idag :p men jag var uppe vid typ kvart i sju imorse för att dricka men sen gick jag ju och la mig igen och vaknade sen vid halv tolv.


17.24

oj då :p skrev inget igår. Men igår så jobbade jag 14-22.30. Jag stog i cafét 14-18 och sen satt jag i kassan.
Sen åkte jag hem och tittade lite på tv,jag börjar ju ändå sent imorgon tänkte jag men nee :p
06.37 ringer min mobil,då var det Lena från jobbet haha och undrade om jag kunde jobba 07.30,08.00 till 16.15 istället. "-Ja självklart,jag kommer så fort jag kan" :p HÖÖÖRS HAHA!
Då ska vi inte glömma att jag somna vid ett,halv två :p så JAA jag är lagom död nu + att vid halv tre,tre tiden fick jag sjukt ont i magen,det typ spänner & det har fortfarande inte gått över :( Det är jätte jobbigt.
Och för att klaga ännu mer så har jag börjat få ont i halsen,kanske håller på att bli sjuk? som jag nästan aldrig är!

aja,nu ska jag lägga mig och däcka :p kolla på film,då lär jag somna men men...! ;p haha.

Min Helg! ;)

shieeet! , Först i fredags så jobbade jag,skulle stänga cafét för första gången. Det gick bra,cafét stänger 20.00 men man har tid till 20.30 för att hinna stänga för att det är så mycket att göra. Jag kan säga att nu var vi ändå två st och vi var klara 20.50. Fatta då när man är ensam??? :O.
Jag tycker att man alltid borde vara två st i cafét minst. För det är jätte mycket att göra där både öppna och stänga.
Men men ;) ...
Så efter jobbet skyndade jag mig hem och gjorde mig iordning. Så drog jag,mötte upp Emma i slussen så åkte vi till East för att fira samina. Det var jätte kul :) vi var väl hemma vid halv fyra tror jag...
hahaha juste det blev ju ett stopp på donken också,vad annars?! :p då började Emma prata med några som pratade engelska och emma satt där och glänsde med sin engelska ;) klockrent! HAHA ;D
haha sjuuukt roligt! ;D

Sen i lördags så var det bara att tagga till igen,då var det dags att fira Lena! :)
Man va ju lite seg på dagen men äsch ;)
Jag & Emma tog 18.47 bussen från slussen mot Lenis.
Vi gick upp till Lena då först en snabbis sen gick vi ner till lokalen,jätte fin lokal. Jag fick ont i huvudet ett tag och det var skit jobbigt , inte så kul o festa om man har huvudvärk. Jag hade inte ont i huvudet på dagen igår utan det kom där på kvällen istället,säkert från fredagen :p
Så jag & Emma gick upp och hämtade Ipren så tog jag den och efter ett tag försvann det :D då var det bara att köra på igen!

Det var också sjuukt roligt igår ;D , Jättekul och träffas igen för att vi har inte träffats sen typ studenten känns det som.
Slutade med att jag kom i säng 05.30 tror jag det var..

Så med andra ord har jag haft en sjukt bra helg ;D

torsdag!

ZzzzZzz..
Idag har jag jobbat 07.00-15.15. Jag har haft mitt första intro i cafét idag med Elvira :) Det gick jättebra,hon tyckte att jag var jätte duktig som fixade kassan där så snabbt och lärde mig dom koderna så fort och så :D Så det var kul,men det är jätte mycket att tänka på och göra där :p

Nu är jag typ heeelt död,är så trött. Så nu måste jag sysselsätta mig med något för om jag inte gör något eller typ sätter mig och tittar på tv så kommer jag somna! :p haha.
Vore iofs skönt och lägga sig en timme eller så men nej :p

Förresten,jag har börjat köpa nya Lokan,jordgubb med Guava. Sjuukt god! :)


20.19

Idag lämnade jag in mitt diplom för den där utbildningen som jag har gjort. Imorgon är mitt första café intro,HJÄLP! :p
Nu har jag ätit lite & pratat med pappa. Det som jag och pappa har pratat om känns på ett sätt lite jobbigt men ändå inte,för man var beredd på det & det går att åtgärda. Men ändå...det finns ju alltid en viss oro på ett sätt. Iaf från min sida.
Jag tänker inte gå in på det & skriva här vad det är det handlar om för det är för privat tycker jag. Så fråga INTE! Ni får helt enkelt leva med den ovissheten ;)

Men idag har jag jobbat 12-19,jag trodde att jag skulle få vara i minihuset men icke sa nicke :D och det gillar vi! haha. Jag fick sitta i kassan hela passet :)

Klockan nio börjar andra avenyn ,det är ett måste nu när paradise hotel är slut ;) haha.
& i helgen blire feeeeest!!! först fredag då blir det east för att fira Samina ;D & sen lördag för att fira Lena :)
shiiit! :p

10.12

Oj nu har jag inte skrivit på några dagar igen :p har inte orkat efter jobbet och så har jag faktiskt inte tänkt på det :p
Men igår så fyllde Helene år,jag jobbade 10-19 istället för 12-19.
Så efter jobbet ringde jag för att gratta Helene,då satt hon & pappa på Jimmy´s steakhouse vid tjärhovsplan så jag mötte upp dom där ett tag :) Det var jätte kul och trevligt.
Sen vid typ tjugo i tio gick jag hem för att se paradise hotel finalen :p och jag vet inte om pappa & Helene åkte hem då eller bara gick vidare :)

Idag ska jag lämna in mitt diplom för livsmedels utbildningen som jag har gjort och är helt klar med. Ska bara skriva ut diplomet när jag kommer till jobbet. Så det känns bra ;)
Idag ska jag jobba 12-19,kanske slipper minihuset för att jag sa till Åsa att Daniel ville vara där :p höhö. Men det återstår och se.


RSS 2.0